Kamerschermen voor de koning!

Op de dag dat heel Nederland aan het stemmen was voor de Provinciale Staten, kreeg het pittoreske Lierop plotseling bezoek van niemand minder dat Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander. Dit bezoek vond plaats in het Gemeenschapshuis de Vurherd.

De koning was onder andere omgeven door talrijke beveiligers, onze burgemeester en nog veel meer hoogwaardigheidsbekleders. Via social media werd het snel druk in Lierop, iedereen wou een glimp opvangen van de koning.

Kamerschermen voor de koning geleverd Top Partyverhuur

Naar binnen gluren was helaas niet mogelijk, de ruimte waarin de koning zich bevond was afgezet met kamerschermen. Dus ditmaal geen kamerheer voor de koning maar een kamerscherm, dankzij Top Party Verhuur. Lang leve de koning!

Kamerscherm huren

Een kamerscherm is er voor om publiek of een ruimte af te schermen. Kamerschermen worden ook gebruikt om een grote ruimte te verkleinen om zo meer sfeer te creëren. Een kamerscherm is te huur bij Top Partyverhuur in de kleurencombinatie zwart-wit. Kunnen zig-zag worden neergezet en het frame is van hout, kleur zwart.