Nirwana Tuinfeest

Al jaren ondersteunt Top Partyverhuur facilitair het Nirwana Tuinfeest. Dit prachtig jaarlijks terugkerend evenement is een begrip in de regio. Het evenement vindt plaats in de maand augustus op het Nirwana terrein te Lierop.

Top Partyverhuur faciliteert het Nirwana Tuinfeest met onder andere diverse pagodetenten voor bij de bars, entree, camping, toiletten etc. Ook verzorgen wij het meubilair zoals: tafels, stafels, barkrukken en andere benodigdheden verzorgen wij graag voor Nirwana Tuinfeest.

Nirwana Tuinfeest is een uniek driedaags muzikaal evenement. Vrijdag en zaterdag kan men genieten van diverse muziekstijlen zo ook zondag, maar dan is er wel muziek voor het hele gezin. Tijdens deze familiedag is er voor jong en oud muziek en vertier mede verzorgd door Top Partyverhuur.

Verhuurbedrijf voor een evenement

Heeft u ook plannen om een evenement te organiseren en bent u opzoek naar een verhuurbedrijf dat nét dat beetje extra doet? Volledige catering uitbesteden? Ook dat is mogelijk bij Top Partyverhuur – Als uw feest op en top moet zijn!