Het regende bruiloften…


Afgelopen week regende het bruiloften. Donderdag 11 juli vond het gouden huwelijksfeest plaats van Harrie en Berthie van Lieshout. Onder prachtige weersomstandigheden en op een schitterende locatie, de Pastorietuin te Lierop,  genoten zij met volle teugen.

Top Partyverhuur richtte de locatie in, en zorgde samen met Angela’s Partycatering ervoor dat het bruidspaar met hun gezin en gasten alleen maar konden genieten! Optredens van het Groot Someren Seniorenorkest, fanfare en slagwerkgroep St. Willibrordus en ’s avonds optredens van Tonny Wijnands, zorgde mede voor een zéér geslaagd feestje.

Aankleding tuinfeest

Zaterdag 13 juli trouwde Anneke en Raymond in de tuin van de ouders van Anneke te Maarheeze. Ondanks een paar buitjes overdag werd het voor hen een onvergetelijk feest. Gefeliciteerd en vele gelukkige jaren samen toegewenst ook namens ons, fijn dat we samen met Tom van Alphen jullie feestje mochten verzorgen.

Luxe aluminiumtent huren

Eveneens op zaterdag was het feest in Someren-Heide bij Jo en Wim. Bijna de heel Hei was naar dit feest toegekomen om te vieren dat het 25 jaar geleden was dat Jo en Wim elkaar het ja-woord gaven. In hun tuin stond een luxe 8 meter aluminiumtent met een 4×4 pagode. Jo en Wim, namens ons proficiat! Het bleef nog lang gezellig in de Hei……….

Zilver, goud of pas getrouwd, we hebben er graag voor gesjouwd!!