Corona?, niks kappen!!?? ……….. maar overkappen!!!

Deze week, ondanks de verscherpte maatregelen vanwege Corona, heeft Top Party Verhuur toch nog een aantal mooie uitdagende klussen mogen verzorgen.

overkapping bij Vijver

Tijdelijke overkapping

In het begin van deze week een tijdelijke overkapping gemaakt over de vijver in verband met herstelwerkzaamheden aan die vijver. We voelden ons als een vis in het water en zelfs geen natte voetjes gekregen. Ze kunnen vooruit!

Overkappingen met pagodetenten Nobis Asten - Top Partyverhuur Someren

Overkappingen truckcafé-restaurant Nobis Asten

In het midden van de week mocht Top Party Verhuur twee overkappingen maken boven het terras bij het truckcafé-restaurant van de Nobis Asten. Tweemaal drie pagodetenten geplaatst over het terras. Nu kunnen de chauffeurs binnen en buiten op het overdekte terras genieten van een gezonde hamburger met mayonaise en curry, maar ook van een spiegelei met ui en mayo. Kortom de chauffeurs eten hun buikje weer rond zonder nat te worden. En de terrasverwarmers zullen ervoor zorgen dat onze chauffeurs ook geen kou krijgen. Met de vlam in de pijp…….. scheuren zij naar het overdekt terras.

tijdelijke overkapping zwembad

Overkapping zwembad in aanbouw

Tot slot deze week een overkapping gemaakt voor een zwembad in aanbouw. Een overkapping van maar liefst 7 x 12,5 over het nog te maken zwembad geplaatst. De weergoden waren ons goed gezind. Het begon pas met regenen toen het dakzeil er al overheen was. En nu maar hopen dat er weer een nieuwe Inge de Bruin of Pieter van den Hoogenband tevoorschijn komt door dit nieuwe zwembad.