Bruiloft feest! Top Partyverhuur voor een onvergetelijke dag

Ook in 2019 hebben wij weer verschillende bruiloftsfeesten mogen verzorgen. Een bruiloft moet je beleven. Vele vragen komen op je af…..

Op welke locatie gaan we trouwen? Doen we de ceremonie thuis of elders? Hoeveel dag gasten hebben we? Kiezen we voor een borrel/receptie? Willen we een band of dj? In welke stijl willen we het feest doen plaatsvinden?

Allemaal vragen die jullie samen met ons kunnen invullen. Top Partyverhuur gaat samen met jullie aan de slag, om ervoor te zorgen dat het een onvergetelijke dag wordt. Zo ook bij Michelle en Rick. Ook zij gaven in 2019 elkaar het ja-woord en ook zij kunnen terugkijken op een onvergetelijk bruiloftsfeest.

Bruiloft = Beleving

Midden in het korenveld hadden wij hun feesttent opgebouwd. Het transparant dak gaf een extra beleving aan hun feest. De wolken en de zon gluurden de tent binnen en zagen dat de feeststemming er al vroeg inzat. Groot podium, vele lampionnen kleur goud/wit, mooie strakke witte Kubo statafels gaven dit feestje een verrassend tintje. De rest werd ingevuld door het bruidspaar en de gasten. Wat een sfeer! Wat een feest!!!

Bruiloft feest maar dan net iets anders

Wilt u ook een bruiloft feest laten verzorgen maar dan net iets anders? Doe dan net als Michelle en Rick, en Top Partyverhuur zorgt ervoor dat het een feest wordt om nooit meer te vergeten!